بررسی های درون شبکه ای نشان می دهد عرضه رمزارزهای بازار نظیر اتریوم توسط دارندگان بزرگ کمتر شده و به تعداد افرادی که رمزارزها را با نیت نگهداری بلندمدت خریداری می کنند، افزوده شده است. بانک مرکزی اروپا نیز سرانجام با یک تغییر موضع محسوس اعلام کرده کمیته ای برای بررسی امکان رونمایی از یورو دیجیتال و الزامات آن برای حفظ ثبات مالی در بازارها تشکیل داده است که نتیجه تحقیقات اولیه آن ها تا اوایل سال آینده منتشر می شود.
سران کشورهای عضو گروه ۲۰ در حاشیه اجلاس خود در ایتالیا سر تصویب حداقل نرخ مالیات جهانی بر درآمد شرکت های بزرگ بین المللی توافق کردند. انتظار می رود این افزایش نرخ مالیاتی به ۱۵ درصد به تدریج باعث افزایش ترغیب شرکت های بزرگ به استفاده از رمزارزها با هدف فرار مالیاتی شود. انتظار می رود کشورهای توسعه یافته در نتیجه این طرح بتواند درآمدهای مالیاتی خود را حدود ۱۵۰ میلیارد دلار بیشتر کنند.
سناتورهای استرالیایی در تلاش هستند قوانین حمایتی از صنعت رمزارزها را در این کشور تصویب کنند. استرالیا اخیرا اقدامات زیادی برای تبدیل شدن به یکی از قطب های فناوری های نوین مالی کرده و حتی از یک برنامه مهاجرتی جدید رونمایی کرده که یکی از اقشار هدف آن، افراد خبره در حوزه بلاک چین هستند. سازمان ناظر بر بازارهای مالی استرالیا قرار است به زودی از چارچوبهای قانونی معاملات رمزارز در این کشور رونمایی کند.
مجموع ارزش بازار جهانی ارزهای دیجیتالی در حال حاضر ۲۶۰۰ میلیارد دلار برآورد میشود که این رقم نسبت به روز قبل ۰.۹۱ درصد کمتر شده است. در حال حاضر ۴۵ درصد کل بازار ارزهای دیجیتالی در اختیار بیت کوین و ۱۷ درصد در اختیار اتریوم است. بیت کوین ۱۲ سال پیش توسط گروه گمنامی از معاملهگران بر بستر بلاکچین ایجاد شد و از سال ۲۰۰۹ معاملات اولیه آن شکل گرفت.
منبع: آخرین خبر
دیدگاهتان را بنویسید